Deși în urmă cu un an, în plină pandemie, Raluca Turcan a fost fotografiată, alături de alți membri ai formațiunii, la masă cu Ludovic Orban, astăzi a schimbat tabăra. Dar nu numai că a schimbat tabăra, ci l-a criticat dur pe Ludovic Orban, direct sau indirect.

Raluca Turcan, susținătoare înrăită a lui Florin Cîțu

Raluca Turcan a reafirmat susținerea deplină pentru premierul Florin Cîțu pentru funcția de lider al formațiunii. Ea a declarat că electoratul are aşteptări uriaşe de la PNL pentru a face reforme în serviciile publice, susţinând că a găsit în actualul prim-ministru „un partener pentru a demara aceste reforme”.

Pe de altă parte, liberala a ținut să spună că PNL a pierdut alegerile parlamentare, când Ludovic Orban se afla la conducerea formațiunii. În prezent, explică Turcan, liberalii au datoria de a încerca să readucă mai multă încredere a oamenilor față de PNL.

Turcan: În Florin Cîțu am găsit un partener

Ea spune că ne aflăm într-un punct, ca guvernare, în care dacă nu se duc la bun sfârșit reformele, oamenii vor avea toleranță zero față de politicieni și mai ales față de PNL. Aşteptările legate de PNL să furnizeze reforme în servicii publice capitale sunt uriaşe mai explică ministrul Muncii, precizând că din fericire, în premierul Florin Cîţu a găsit un partener pentru a demara aceste reforme.

Liberala mai spune că niciodată până în prezent nu s-au pornit aceste reforme cu pași concreți. Chiar dacă s-a vorbit mult despre reforma pensiilor, despre reforma salarizării în sistemul public, Turcan spune că nu s-a făcut nimic.

„PNL a pierdut alegerile parlamentare”

„Pentru că am început să facem asta în acest parteneriat cu premierul Cîţu, îl susţin în continuare pentru a fi şi lider politic întrucât, din nefericire, PNL a pierdut alegerile parlamentare. E un fapt pe care nu putem să îl contestăm.

Raluca Turcan spune despre Ludovic Orban că este un președinte de partid, un om echilibrat, a fost un premier performant, însă cu toate astea oamenii nu au votat PNL într-un moment cheie, în care au avut de ales între ce a fost PSD și ceea ce a pus PNL pe masă.

Trădare supremă pentru Orban! Raluca Turcan, val de laude la adresa lui Florin Cîțu și critici pentru Ludovic!

„Întrebarea este: de ce? Corectăm sau nu? Şi avem această datorie să încercăm să readucem mai multă încredere a oamenilor faţă de PNL„, a explicat Raluca Turcan.