Legătura dintre Monica Gabor și victimele lui Dincă!

Una din ipotezele explozive lansate de presă la începuturile relației dintre Irinel Columbeanu și Monica Gabor a fost aceea că tânăra băcăuancă intrase sub influența unor proxeneți extrem de periculoși din oraș, atunci când l-a cunoscut pe milionarul care avea să-i devină soț.

Interlopii nu au vrut să se despartă de Monica, așa, cu una cu două, iar Irinel a trebuit să plătească acestora o sumă importantă, de câteva mii de euro pentru a putea fi cu Monica.

Irinel Columbeanu: ”Nu e adevărat că am cumpărat-o pe Monica”
Irinel Columbeanu nu a vorbit niciodată despre acest subiect până acum. De data aceasta, el a rupt tăcerea, după aproape 15 ani, mai ales că pregătește o carte biografică în care va scrie inclusiv despre acest subiect sensibil.

”Nu este adevărat (că a cumpărat-o de la cei care o exploatau, n.r.), nici vorbă… Dacă răspund acum la întrebarea asta, irosesc din suspansul cărții.

Domnul Damaschin (Dinu Damaschin, cel care se lăuda că ar fi avut grijă de Monica atunci când ajunsese să fie disputată de proxeneții din Bacău, n.r.) era un pește prost și… ce să vă spun!… Ceea ce puțini au văzut este că fenomenul Damaschin, deși cu greu pot să-i spun așa, s-a extins în mai toate orașele țării și uite așa s-a ajuns de la fenomenul Bacău la fenomenul Caracal. Eu, cel puțin, aflând despre ce e vorba, m-am revoltat împotriva acestui sistem în felul în care am făcut-o…”, a povestit Irinel Columbeanu la emisiunea lui Mădălin Ionescu de la Metropola TV.
”Monica ar trebui să-mi fie recunoscătoare și cred că îmi este”
Întrebat de prezentator dacă crede că Monica ar trebui să fie ceva mai recunoscătoare pentru binele pe care milionarul i l-a făcut atunci, Irinel a răspuns afirmativ.

” Eu zic că da (ar trebui să fie mai recunoscătoare, n.r.) și cred că este. Nu se pune problema, nu i-am cerut niciodată așa ceva. Nu cred că se măsoară în bani recunoștința, niciodată. Să nu uităm că ea are grijă de Irina în ziua de azi, ceea ce pentru mine este cea mai mare manifestare a recunoștinței. N-aș fi atât de liniștit dacă n-aș ști că există Monica, care să aibă grijă de Irina”, a explicat Irinel Columbeanu.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<