Fiica Andei Călugăreanu, Ioana Tufaru, a fost prezentă la înmormântarea lui Alexandru Arșinel, însă, din păcate, a trecut printr-un moment neplăcut. Ioanei Tufaru i s-a făcut rău chiar în timpul slujbei de la biserică și a trebuit să iasă afară, la aer.

Duminică, 2 octombrie, Alexandru Arșinel a fost condus pe ultimul drum. Familia, prietenii, foștii colegi și românii care l-au admirat pe scena teatrului și pe micul ecran au venit la Cimitirul Bellu din București, unde a avut loc și un incident neplăcut: Ioanei Tufaru i s-a făcut rău.

Familia, prietenii și românii care l-au admirat pe artist pe scena teatrului și pe micul ecran, în cele peste șase decenii de carieră, au venit la Cimitirul Bellu pentru a-i aduce un ultim omagiu.

Printre cei care au dorit să îl conducă pe regretatul actor pe ultimul drum a fost și fiica Andei Călugăreanu, Ioana Tufaru. Acesteia i s-a făcut rău în timpul slujbei și a fost nevoită să iasă de urgență din capela în care se săvârșește serviciul religios, potrivit impact.ro.

Printre cei care au trimis coroane de flori se numără Uniunea Teatrală din România (UNITER), Primăria Dolhasca, zona sa natală, Teatrul de Revistă „Constantin Tănase’, dar și Viorel Păunescu, fostul patron al Stelei, echipa de suflet a maestrului

Puține vedete au fost la înmormântarea lui Alexandru Arșinel! Astăzi, unul dintre cei mai mari artiști ai României a fost înhumat în Cimitirul Bellu și foarte puține chipuri celebre l-au condus pe ultimul drum, în ciuda regretelor exprimate de aceștia pe rețelele de socializare, de când marele Alexandru Arșinel a închis ochii și până astăzi.

Astfel, l-au condus pe ultimul drum pe maestrul Arșinel Gheorghe Turda, Mirela Vaida, Monica Davidescu și Aurelian Temișan, Vasile Muraru și Adrian Enache.

Restul persoanelor publice care l-au cunoscut și admirat pe Alexandru Arșinel s-au limitat la mesaje de condoleanțe și coroane de flori.