Zilele trecute, un caz de-a dreptul îngrozitor șoca România. Este vorba despre cazul bărbatului care a sechestrat doi muncitori într-un un apartament din Onești, și pe care a ajuns să ucidă. După ce negocierile au eșuat.

Una dintre fiicele criminalului a încercat să vorbească cu poliția

Mulți au început să-și pună întrebări despre cum s-a putut ajunge la o asemenea tragedie, iar rând pe rând, dezvăluiri și declarații au început să iasă la iveală.

Spre exemplu, unul dintre martorii care a asistat la întreaga operațiune, a povestit cum unii polițiști veniți la fața locului stăteau și râdeau. Iar negociatorul care venea de la Bacău a ajuns cu două ore mai târziu.

Printre persoanele care au ales să vorbească se numără și una dintre fiicele lui Gheorghe Moroșan,  bărbatul care i-a ucis pe cei doi muncitori. Ea a povestit pentru Antena 3 cum a încercat să i-a legătura cu autoritățile, însă i s-a închis telefonul în nas.

Femeia a relatat că deși a încercat să intre în contact atât cu poliția din Bacău, cât și cu cea din București, și cu toate că se prezentat și a spus cine este, nimeni nu a băgat-o în seamă. Ea a mărturisit că a încercat ajute la aplanarea situației.

,,Situaţia este foarte grea. Nu pot decât să las capul plecat, cuvintele sunt de prisos, oricât am încercat să aplanez această situaţie. Am sunat la Bacău, am sunat la Bucureşti. Am spus despre ce e vorba, am spus cine sunt şi mi s-a închis telefonul. Am sunat la sediile de poliţie. Aşa am avut în cap. Am sunat chiar şi la presă. «Nu avem maşină să ne deplasam în teren»” mi-au spus de la Bacău”, a spus fiica lui Gheorghe Moroșan.

Foto: Gheorghe Moroșan

Ce putere aveam eu

Mai mult decât atât femeia am mai spus și că ar fi stat de vorbă la telefon cu tatăl ei, care i-ar fi mărturisit că își dorește să îi fie adusă acea hârtie. Cu toate acestea, a adăugat că nu avea niciun fel de putere.

,,Ce putere aveam eu, ca lumea să înţeleagă situaţia, să aducă acea hârtie, să salvăm acele vieţi? Dom’le aduc un avocat, un notar. Arătăm hârtia. Dacă nu există, se putea inventa. Dom’le, vă aducem nişte bani. Bani falşi! Chiar nu există în Poliţia Română?”.

Nu în ultimul rând, fata a mai spus că după tragedie nu a reușit să comunice cu niciunul dintre părinții ei. Și a adăugat că cei de la spital refuză se oferă informații despre starea în care se află tatăl ei.

Gheorghe Moroșan a ajuns sechestreze doi muncitori, în fostul apartament din Onești și amenințat că îi va ucide, lucru care s-a întâmplat la câteva ore. Muncitori și-au pierdut viața din cauza rănilor grave pe care le-au suferit, după ce au fost înjunghiați. Între timp, agresorul a ajuns la spital. El a fost împușcat de polițiști.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<