Puține sunt momentele în care Niculina Stoican a vorbit despre viața ei.

Artista nu a avut parte doar de ”lapte și miere”, cât despre copilărie, interpreta își amintește și acum bătăile încasate de la mama ei. Detalii neștiute

A crescut cu o mama artistă care străbătea țara în lung și-n lat pentru cele doua fete pe care le-a crescut singură.  Niculina Stoican Stănescu nu și-a cunoscut niciodată tatăl așa cum și-ar fi dorit și asta din cauza unor ambiții. Îi era frică să dea ochii cu tatăl ei și nu i s-a dat voie să ia legătura cu el:

„Eu nu am vorbit niciodată cu el pentru că nu mi s-a dat voie. Este foarte dureros să mergi să îi duci scrisoare cu invitaţie la nuntă tatălui tău şi el să nu vrea nici măcar să te vadă. Nici nu ştiu dacă neînţelegerea dintre ei doi a făcut parte din copilăria mea. Putem să fim foarte săraci atunci când nu reuşim să iubim cu pasiune. Mama a fost capabilă să trăiască un moment din viaţa ei în care concepţiile erau altfel decât sunt acum în societatea noastră. Tatăl meu natural nici nu a apărut în viaţa mea.

Mama a râmas însărcinată cu mine, ei s-au despărţit şi eu am trăit cu restul familiei. Am ajuns la concluzia că dacă lucrurile nu se petreceau aşa, mama nu mai ajungea Angelica Stoican. Între el şi mama mea a fost o iubire profundă dar s-a sfârşit urât din cauză că el nu a avut puterea să recunoască că iubeşte o femeie mai tânără decât el. Mama l-a iubit profund.

M-a durut însă foarte tare atunci când mama m-a anunţat că a murit tata. Eu nu am mers la înmormântare din cauză că era ea acolo, soţia lui. Toată viaţa mea mi-am dorit să rămână el, să nu mai fie ea. Pe tatăl meu nu l-am visat niciodată”, a mărturisit Niculina Stoican.

Niculina Stoican: ”M-a bătut cu furtunul de la mașina de spălat”

Chiar dacă nu era un copil cuminte și toate bătăile pe care le-a încasat erau pe bună dreptate, Niculina Stoican își amintește și acum bătăile primite de la mama ei:

„Mama mea era in perioada respectiva o femeie extrem de ocupata. Avea concerte prin toata tara, era obosita, isi pierduse rabdarea, iar noi, eu si sora mea, pe care pot spune ca am crescut-o, eram lasate in grija unei bone. Intr-o zi, eu am incalcat una dintre reguli si am plecat din fata blocului, asa ca nu am auzit cand mama m-a chemat in casa. Rezultatul: m-a batut cu furtunul de la masina de spalat, o bataie pe care, chiar daca am incasat-o pe buna dreptate, nu am uitat-o nici pana acum”.