În anul 1994, Mihaela Rădulescu și Ștefan Bănică s-au căsătorit. După cinci ani de căsătorie, cei doi au decis să pună punct relației și să divorțeze. Începând cu anul 1990, despre relația celor doi s-a scris foarte multă vreme, dar mai ales după ce au divorța. Pe atunci, se spunea că Ștefan Bănică a fost infidel cu Rădulescu. Mai mult, s-a spus că acesta ar fi bătut-o.

Mihaela Rădulescu: Ștefan Bănică este cel mai blând om din lume

Totuși, aceste informații au fost negate de Mihaela Rădulescu, care l-a descris pe Ștefan Bănică Jr. ca fiind „cel mai blând om din lume”. Diva a mai spus că este o tâmpenie din partea celor care l-au catalogat ca fiind violent. Diva a susținut clar că marele artist nu i-a dat nici măcar un brânci în perioada căsătoriei.

Pe de altă parte, comportamentul lui Ștefan Bănică Jr. la adresa Mihaelei Rădulescu a fost total altul după ce au divorțat. El a acuzat-o pe divă că s-a folosit de el pentru a-și face imagine și că a oferit publicului detalii intime, pentru a construi o altă imagine.

Dezvăluiri de ultimă oră!  A bătut-o Ștefan pe Mihaela?

Chiar dacă Mihaela Rădulescu a negat că ar fi avut parte de un tratament violent, o dezvăluire făcută de un apropiat al cuplului de la vremea respectivă avea să indice cu totul altceva. Este vorba despre regizorul George Ciubotaru, care a relatat un episod în care Ștefan Bănică Jr. și-a pierdut mințile într-o vacanță. El a înnebunit pe loc după ce Mihaela Rădulescu a primit un mesaj din partea unui bărbat.

Neașteptat! Prin ce momente de groază a trecut Mihaela Rădulescu în timpul căsniciei cu Ștefan Bănică Jr.? Acum a ieșit la iveală

„Eram împreună într-un weekend, într-o vacanţă. A fost o altercaţie între Ştefan şi Mihaela. El era şi a fost mereu foarte gelos, dar şi violent verbal, iar ea era curtată de mulţi bărbaţi. S-au certat din cauza unui mesaj pe care l-a primit Mihaela. Ea a vrut să îşi ia lucrurile şi să plece. Am încercat să îi despart. Am sărit pentru a calma lucrurile, pentru că un weekend minunat risca să se transforme în altceva. Nici Mihaela nu este fata care să stea“, a spus atunci George Ciubotaru.

Aceleași zvonuri, dar cu altă femeie

Totuși, nu este prima dată când se scrie despre Ștefan Bănică Jr. că este un om violent. Mai clar, după relația cu Mihaela Rădulescu, el a fost și cu „zâna”, Andreea Marin, cu care de asemenea a avut o relație frumoasă de dragoste.  Nici de data aceasta relația celor doi nu a funcționat, iar după ce s-au despărțit, au apărut aceleași discuții, conform cărora artistul ar fi bătut-o pe Andreea Marin.