Finala înregistrată a show-ului de la Antena 1 va avea loc duminică, 28 noiembrie.

Bătălia se va da între cele două echipe rămase în competiție, Mihai & Elwira Petre și Cuza & Emy. Marii câștigători, însă, vor fi dansatorul și soția lui.

Cei doi au dat tot ce au avut mai bun pe traseu, iar într-un final au reușit să plece acasă cu marele premiu în valoare de 30.000 de euro. Joi seară, Mihai Petre și Elwira au fost prezenți în platoul emisiunii ”Xtra Night Show” și au făcut dezvăluiri despre competiție. Au mărturisit că scopul lor a fost să fie cei mai buni și nu s-au gândit nicio secundă la partea financiară.

”Dacă faci pentru bani nu cred că duci atât de mult și nu ai forță, că forța vine din credință, din motivația intrinsecă, nu vine din afară din motivația extrinsecă. Nicio clipă nu ne-am gândit la premiu, la premiu nu ne-am gândit, nu suntem ipocriți, am avut foloseale materiale în urma participării, e firesc”, a spus Mihai Petre la Xtra Night Show.

Mihai Petre: ”Am sperat să nu plec”

Mihai Petre și Elwira Duda au precizat că de la început competiția a fost foarte grea, însă cea mai dificilă etapă a fost cea dinaintea Finalei. Fizic și psihic… au fost de-a dreptul epuizați. Dorul de copii, de asemenea, și-a pus amprenta asupra lor.

În Finală, cele două echipe rămase în competiție vor avea parte duminică de misiuni contratimp și un nou joc care le va pune în valoare abilitățile.

”Am sperat să nu plec, speram la o minune, știam că se poate întâmpla o minune pentru că ai o șansă din trei, dar eram gata să plec în acel moment. Ne-am simțit din nou puternici, deși eram pe jos, iar asta e foarte ciudat”, a spus Mihai Petre.

”Noi am ajuns în finala Asia Express și efectiv mi s-au înmuiat picioarele și plângeam de bucurie. Singurul loc în care mă simțeam în momentul ăla erau brațele lui Mihai pentru că acolo mie mi-e bine, cumva eram ca apa și focul”, a spus Elwira Petre, soția celebrului coregraf.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<