Poate fi destul de dificil să dai jos kilogramele în plus și uneori trebuie să încerci tot felul de diete înainte de a o găsi pe cea potrivită.

De asemenea, s-ar putea să fie necesar să faci și mișcare pentru a obține rezultatele dorite.  Există o dietă care s-ar putea să aducă rezultatele potrivite, fără a fi nevoie să faci foamea.

Dieta omului sărac sau dieta pe bază de ciorbă

Totuși, nutriţionistul Mihaela Bilic a dezvăluit un aliment care te poate ajuta să dai jos în jur de 30 de kilograme în doar șase luni. Iar recomandarea acesteia a fost dieta pe bază de ciorbă. Acestă dietă cunoscută sub numele de „dieta omului sărac“, poate fi cea mai bună soluție pentru persoanele care își doresc să slăbească fără a fi nevoiți să se înfometeze.

După cum a afirmat nutriționista, ciorba este un aliment ideal de consumat în principal că are o cantitate mare de apă. În plus dacă consumi acest aliment îți păcălești stomacul.

„Ciorba este alimentul ideal pentru slăbit – are multă apă. Stomacul nu ştie să numere calorii, este impresionat doar de volum. Din cauza asta, când băgăm în stomac 3 polonice de ciorbă, el crede că a mâncat mult, l-am păcălit. Dar avem 90% apă, avem legume, făinoase (tăiţei, orez, cartof)”, a spus ea.

De asemenea, este foarte important că partea de substanță solidă care se regăsește în acest fel de mâncare să încape într-o palmă.

Cantitatea de substanţă uscată dintr-o ciorbă niciodată nu o să depăşească dimensiunea unei palme. Carnea, legumele, făinosul – încap într-o palmă. Când vorbim de o porţie pentru un adult, vorbim de farfuria de două palme’. O ciorbă, din start, ne oferă jumătate din porţie”, a spus acesta.

Mihaela Bilic a dezvăluit ce aliment te poate ajuta să slăbești chiar și 30 de kilograme!
Foto: iStock.com

Se poate slăbi în 6 luni în jur de 30 de kilograme

De asemenea, un alt avantaj pe care îl oferă acest produs este că rămâne de două ori mai mult în stomac, comparativ cu un al doilea fel de mâncare. Mihaela Bilic i-a mai sfătuit pe cei care iau în calcul să își facă o operație de micșorare a stomacului să încerce această variantă.

,,Mai vine cu un avantaj. Stă în stomac de 2 ori mai mult decât un fel doi. E paradoxul ciorbei. S-a observant la ecografie acest aspect. De la ciorbă, nu e nimic nou în nutriţie. Eu zic că slăbeşti, în şase luni de zile eu cred că slăbeşti, nu ştiu, poate 30 de kilograme. Înainte să vă duceţi să faceţi facila operaţie de tăiere de intestine, faceti această experienţă voi pentru voi”, a mai spus nutriționista la  PRO TV.