Mai precis, fix cu un an în urmă, după ziua lui Ludovic Orban, a izbucnit un scandal imens după ce în spațiul public a apărut o fotografie cu Ludovic Orban, premier la vremea respectivă. Fotografia a fost făcută în timp ce fostul premier consuma băuturi alcoolice și fuma în biroul său, alături de mai mulți membri ai Executivului de la vremea respectivă. Deși era pandemie de coronavirus și oamenii trebuiau să respecte anumite măsuri, cei care ar fi trebuit să fie un exemplu nu o făceau.

Ludovic Orban, trădat

Toți liberalii care îi erau alături atunci lui Ludovic Orban, l-au trădat astăzi pe acesta, oferindu-i susținerea lor premierului Florin Cîțu pentru funcția de lider al PNL. La petrecerea din 2020 participau Raluca Turcan, Virgil Popescu, Lucian Bode și Bogdan Aurescu. Precizăm că Aurescu nu este membru PNL.

Ludovic Orban, TRĂDAT de apropiați! Cine l-a lăsat cu buza umflată pe fostul premier
Sursa photo: Inquam photos/ Octav Ganea

Acum, toți cei de mai sus au anunțat că îl susțin în fruntea formațiunii pe premierul Florin Cîțu. Alături de aceștia se alătură și fostul ministru al Muncii, Violeta Alexandru, Traian Berbeceanu și chiar și primarul Clujului, Emil Boc. Florin Cîțu are șanse mari să îl bată pe Ludovic Orban la alegerile interne.

De ce candidează Cîțu la alegerile interne ale PNL

Florin Cîțu a spus că din punctul lui de vedere, este nevoie de un alt lider al formațiunii, fiindcă România se schimbă, Europa se schimbă și este nevoie de un alt tip de politician.

„Liberalismul înseamnă în opinia mea, totuşi, să luăm decizii în echipă, împreună. Suntem o echipă şi toţi trebuie să participăm şi la bine, dar şi la greu”, a declarat Cîțu.

Premierul a dat asigurări că în mandatul său nu va exista niciun minut în care un liberal, membru al PNL, să nu fie mândru că face parte dintr-un astfel de partid. De asemenea, Cîțu a precizat că el vorbește puțin și face mai mult, de aceea este nevoie de el în fruntea partidului, fiindcă doar împreună cu colegii săi vor face România liberală.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<