Sezonul cu numărul patru al competiției „Asia Express” a avut-o ca prezentatoare pe Irina Fodor.

Aceasta a înlocuit-o pe Gina Pistol și a vorbit despre întreaga experiență. Contrar așteptărilor, vedeta nu a avut o viață prea ușoară pe Drumul Împăraților.

Irina Fodor a vorbit despre experiența „Asia Expess” și despre întreg efortul depus în timpul filmărilor. Deși nu a trebuit să îndure condițiile și probele dure prin care au trecut concurenții, experiența nu a fost una ușoară nici pentru ea. Aceasta a dat câteva detalii din culisele show-ului de la Antena1.

Irina Fodor a mărturisit că întregul proiect este unul extrem de solicitant. Este vorba de multă muncă, de puțin somn și o avalanșă de emoții.

„Eu mă culcam cât de devreme puteam. La 11 îmi doream să fiu în pat, pentru că la 4 mă trezeam, avem nevoie de câteva ore să arăt a om și să îmi funcționeze capul limpede. Concurenții, echipele de teren, reporterii, în aceeași situație. Nu cred că apucau să doarmă mai mult de patru ore pe noapte”, a declarat Irina Fodor, la Xtra Night Show.

Mai mult, Irina Fodor a vrut să trăiască și din experiența concurenților și de multe ori încerca toate probele pe care aceștia le aveau de făcut chiar pe pielea sa.

„Eu sunt un mic șoricel de bibliotecă, sunt destul de tocilară, așa că îmi făceam temele foarte bine. Înainte să ajungă ei la jocurile de amuletă, multe dintre ele le testam pe pielea mea, ca să văd cam cât de greu o să fie, să îi pot pregăti”, a mai spus Irina Fodor.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<