Recent, Fulgy, fiul Vioricăi și a lui Ioniță din Clejani, a fost dat afară dintr-un cazinou situat într-un mall din Capitală, după ce a intrat acolo în timp ce transmitea live pe Youtube. La doar 23 de ani, Fulgy știe ce sunt alea scandaluri.

Fulgy, în centrul unui alt scandal uriaș

Astăzi, în jurul prânzului, băiatul a mers la Mall Vitan din București, acolo unde a început să se certe cu oamenii încă de la intrare, de când a fost rugat să poarte mască de protecție. Nimic nu l-a făcut, totuși, pe acesta să poarte articolul sanitar, iar cât timp s-a plimbat prin mall și a transmis imaginile pe YouTube, Fulgy nu a purtat masca.

Fulgy lovește din nou! După ce a fost prins băut la drogat, azi a fost dat afară dintr-un cazino din București: Am pierdut și aici 300.000 de euro

La un moment dat, el a intrat într-un cazino, în timp ce filma cu telefonul, însă a fost dat afară de un agent de pază. Atunci, Fulgy a ieşit din cazino, împins de la spate, iar agentul chiar a încercat să îi dea peste telefon pentru a-l face pe tânăr să nu mai filmeze. El a încercat să le explice fanilor săi că nu a fost înjosit și susține că agentul de pază l-a bruscat. De asemenea, agentul de pază l-a și înjurat pe fiul celor doi cântăreți, motiv pentru care Fulgy l-a amenințat cu bătaia.

Fulgy amenință cu moartea un agent de pază

„Vin cu Fane a lui Văncică acum şi te omorâm cu bătaia. M-a bruscat băiatul ăla. Staţi aşa că îl găsesc pe Fane a lui Văncică. Vrei să mă bat cu el? Ferească Dumnezeu. Acum merg cu Fane şi îl omorâm, să moară familia mea”, a spus Fulgy în Live-ul de pe YouTube.

Cu o săptămână în urmă, Fulgy a fost prins la volan în timp ce se afla sub efectul substanțelor interzise. Oamenii legii i-au deschis dosar penal. Totuși, el a făcut circ și la Institutul de Medicină Legală, acolo unde a fost dus pentru prelevarea de probe biologice.

Fiul Clejanilor, prins drogat la volan

Fulgy, fiul Clejanilor, a lovit din nou, după ce în ultima perioadă a fost implicat în numeroase scandaluri, ultimul dintre ele terminându-se cu un dosar penal, după ce acesta a consumat droguri, iar apoi s-a urcat la volan. Ulterior, Fulgy a explicat, într-un Live, că s-a drogat la Alex Velea la studio şi a susţinut că cei care lucrează în studio se droghează frecvent.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<