Alex Leonte și Theo Rose s-au iubit ani întregi, dar relația lor a ajuns la sfârșit. Nimeni nu se aștepta la acest final, dar se pare că lucrurile scârțâiau de mult timp. Alex a spus adevarul și a explicat cum stau, de fapt, lucrurile.

Alex Leonte spune adevărul

Toată lumea aștepta reacția lui Alex Leonte după tot scandalul cu Theo Rose. Cei doi au pus capăt relației lor după ani întregi de iubire, lucru la care nimeni nu se aștepta. Tânărul a păstrat tăcerea până acum, dar a decis să spună adevarul.

Nepotul lui nea Mărin confirmă că decizia separării a fost luată de comun acord și nu se pune problema de infidelitate, chiar dacă Theo este deja intr-o altă relație. Tânărul a mărturisit, însă, că iubirea dintre ei s-a consumat, motiv pentru care au decis să meargă pe drumuri diferite.

“În primul rând, ruptura dintre mine și Theo a avut loc acum ceva timp, departe de ochii presei și cât se poate de amiabil, fără a exista certuri, ca doi adulți cu o înțelegere matură a lucrurilor.Nu a fost vorba nici măcar o secundă de infidelitate. În momentul în care între două persoane nu mai există dragoste, trebuie luate măsuri și noi asta am făcut”, a scris Alex Leonte pe Instagram.

Alex le-a cerut tututor să îi accepte decizia de a nu mai face declarații despre acest subiect, pentru că nu vrea să își expună problemele.

Anghel Damian confirmă relația cu Theo

Theo a fost cea care a spus lucrurilor pe nume, după ce a fost surprinsă în compania noului ei iubit. Artista nu se mai ascunde și a recunoscut că iubește pe altcineva, la scurt timp după ce a încheiat relația cu nepotul lui nea Marin.

Nici noul ei iubit nu se ascunde, ci a mărturisit că între el și Theo s-a înfiripat ceva. Tânărul regizor a mărturisit că, odată ce lucrurile vor evolua, vor da mai multe detalii, pentru că au o relație asumată.