Elwira și Mihai Petre au câștigat cel de-al patrulea sezon ”Asia Express” – ”Drumul Împăraților”.

Echipa a fost extrem de bucuroasă când a aflat că a fost prima care a ajuns în fața Irinei Fodor. Câți bani au primit de la Antena 1, de fapt, pentru că au câștigat competiția ”Asia Express”. Nu sunt cei 30.000 de euro!

Seara trecută a avut loc finala celui de-al patrulea sezon ”Asia Express” de la Antena 1. ”Bătălia” finală s-a dat între două echipe: Elwira & Mihai Petre și Emi & Cuza. Primii concurenți care au reușit să ajungă la Irina Fodor au fost Elwira și Mihai Petre, reușind, astfel, să câștige cel de-al patrulea sezon „Asia Express” de la Antena și premiul în valoare de 30.000 de euro.

Însă, nu întreaga sumă va ajunge la câștigătorii ”Asia Express”, căci o parte din aceasta este impozitată de către stat. Așa cum prevede legea, fie că este vorba despre un concurs TV, fie că este vorba despre un alt premiu în bani, taxa se va aplica, veniturile din premii fiind impozitate cu o cotă de 10%, arată Fanatik.

„Veniturile din premii se impozitează, prin reținerea la sursă de către plătitorul de venit, cu o cotă de 10%. Cota este aplicată venitului net determinat prin scăderea din venitul brut a sumei de 600 lei, pentru fiecare premiu. Impozit pe veniturile din premii = (venitul din premii- 600 lei) x 10%”, se arată în legea impozitării câștigurilor din premii.

Astfel că, Elwira și Mihai Petre vor intra în posesia sumei de 26.890 de euro, de fapt. Cu alte cuvinte, premiul real este în jur de 134.000 de lei. La această sumă s-ar adăuga și salariile pe care le-au obținut în urma contractului.

Elwira și Mihai Petre au câștigat ”Asia Express”, sezonul 4

Seara trecută, Elwira și Mihai Petre au făcut o serie de declarații, după ce au câștigat cel de-al patrulea sezon ”Asia Express”. Cei doi au câștigat premiul cel mare în valoare de 30.000 de euro. Odată ce au aflat că au fost prima echipă care a ajuns la Irina Fodor, la Turnul luI David, au izbucnit în plâns, ținându-se în brațe. În momentul respectiv s-a creat o situație extrem de emoționantă.

Pe cel de-al doilea loc a sosit echipa formată din Emi și Cuza. O altă echipă care a așteptat cu sufletul la gură să vadă cine este marele câștigător al celui de-al patrulea sezon ”Asia Express„ a fost cea formată din Estera și Lidia Buble. Cele două s-au bucurat extrem de tare când au văzut prima echipă care sosește la Irina Fodor.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<