Eliza și Cosmin Natanticu sunt una dintre echipele care au și-au depășit limitele și indiferent de obstacole nu s-au dat bătuți.

Însă, din păcate, cei doi au fost eliminați, cu numai câteva săptămâni înainte de finalul emisiunii.

Cei doi și-au luat rămas bun de la colegi în lacrimi și le-au mulțumit tuturor pentru întreaga experiență. După eliminarea din emisiune, Eliza Natanticu a publicat un mesaj pe pagina sa de Instagram.

”Cea mai frumoasă experiență din viața mea! Mulțumesc @natanticu_cosmin @asiaexpressromania @disneysuitsme @mona.segall & colegilor noștri dragi! Vă iubim și veți rămâne mereu în inimile noastre. Știți că în afara competiției ne-am înțeles mereu foarte bine! Mulțumim @irina_fodor Mulțumim echipei din spatele acestei grandioase producții. Bravo colegilor!”, a scris Eliza Natanticu pe Instagram.

Eliza Natanticu și Cosmin Natanticu au acceptat provocarea Asia Express din prima și s-au gândit că va o experiență de neuitat. Deși au trecut și prin momente de tensiune în competiție, cei doi nu au uitat însă să privească partea frumoasă a show-ului, astfel că s-au arătat foarte încântați de tot ceea ce au făcut în concurs.

Ce spune Cosmin Natanticu despre Asia Express

„Au fost multe lucruri care ne-au dat de furcă amândurora. Cum ar fi pandemia, pentru că oamenii era sceptici să te ia în mașină sau în casă, lucru foarte firesc, de altfel, sau căldura, kilometri întregi de mers pe jos, cu rucsacul în spate, rucsac care nu era deloc uşor şi, desigur, foamea. Dar, sincer, cel mai greu era la ocazie, pentru că stăteam cu orele și nu te lua nimeni, era foarte frustrant!”, a declarat Cosmin Natanticu.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<