Fosta „amantă a lui Piți” analizează la sânge „divorțul lui Reghe”.

Vica Blochina nu a mai putut sta deoparte și a spus tot ce avea pe suflet despre despărțirea celei mai frumoase familii din showbiz-ul românesc. Ce a putut să îi spună Anamariei Prodan.

Nimeni nu s-ar fi gândit că o poveste de dragoste ca cea dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf va avea un final atât de urât. Despărțirea, numită „divorțul anului”, a fost un adevărat șoc nu doar pentru cei care îi admirau de atâția ani, ci și pentru prietenii și apropiații lor.

Un nou „jucător” și-a aruncat mănușa în ring. Vica Blochina, care a devenit cunoscută în România ca amanta lui Victor Pițurcă, a avut câteva cuvinte dure despre povestea cu iz de amantlâc. Fosta balerină a spus tot ce avea pe suflet, luându-i apărarea Anamariei Prodan, care a fost recent atacată de nimeni alta decât prima soție a lui Laurențiu Reghecampf.

„Acum înțeleg exact ce a trăit Anamaria Prodan în această familie numită Reghecampf. Au avut mare noroc toți cu fata asta care i-a ridicat la cer, căci nici Dumnezeu nu cere de la oamen ii neînsemnați. Ei vorbesc de Pițurcă, uite că toți tremură când apare Pițurcă.”, a declarat Vica Blochina pe internet.

Vica este convinsă că prima soție a antrenorului nu vrea altceva decât să își facă publicitate, susținând că tot ceea ce a declarat Anamaria Prodan la TV este fals. La final, blonda i-a trimis un mesaj Marianei, spunând că dacă vrea să se facă cunoscută să o facă pe spatele său, nu prin minciuni la adresa altora.

„Încearcă să te faci cunoscută prin ceva realizări, nu pe spatele altora sau cu minciuni.”, a mai adăugat Vica Blochina.


economie la energie