În ultima perioadă, nemiloasa boală a răpus tot mai mulți oameni tineri, cu tot viitorul înainte.

Echipa MasterChef este în doliu, după ce a aflat de moartea unuia dintre cei mai cunoscuți concurenți de la celebrul show de gătit.

A murit Chef Sissoko

Nemiloasa boală a momentului face o mulțime de victime și situația este din ce în ce mai dificilă. Celebrul chef Sissoko a fost răpus la o vârstă extrem de fragedă. Acesta a fost găsit mort în locuința sa din Sectorul 3 al Capitalei, în această dimineață.

Bărbatul se afla sub stricta supraveghere a medicilor, pentru că nu se simțea deloc bine. Starea lui de sănătate se agrava din ce în ce mai tare, dar urma un tratament și nimeni nu se aștepta să ajungă atât de repede la sfârșit. Se pare că organismul lui a cedat și, cel mai probabil, a suferit un șoc cardio-respirator și așa a ajuns la deces. Ulterior, medicul a fost cel care a anunțat decesul acestuia.

Sissoko a participat la primul sezon al competiției „Masterchef”, care se difuza pe Pro TV. Bărbatul spune atunci că cea care l-a înscris în concurs a fost nimeni alta decât logodnica lui, Rodica și datorită ei a ajuns acolo unde și-a dorit. Femeia nu a făcut declarații până acum, fiind complet răpusă de durere după ce a aflat că logodnicul ei a murit. Sigur va reveni cu informații despre ziua în care acesta va fi condus pe ultimul drum.

Bărbatul spunea că a iubit dintotdeauna bucătăria și a vrut mereu să se perfecționeze, dar nu găsea o cale prin care să o facă. După terminarea show-ului, și-a îndeplinit cel mai mare vis pe care îl avea: și-a luat diploma de bucătar. De atunci a început să îi învețe și pe alții meserie și din mâna lui au ieșit bucătari o mulțime de oameni.