Ella Tina de la Puterea dragostei s-a despărțit de iubitul arab.

Problemele apăruseră de ceva timp în relația lor de cuplu, însă de abia acum ea a spus stop. Iată ce a declarat bruneta! Ella Tina de la Puterea dragostei s-a despărțit de iubitul arab. Ella Tina, fosta concurentă de la Puterea dragostei, și iubitul arab s-au despărțit, recent. Cei doi au întâmpinat, de ceva vreme, probleme în relația lor de cuplu, iar totul a ieșit la iveală acum.
Ella Tina de la Puterea dragostei s-a despărțit de iubitul arab
Fosta concurentă de la Puterea dragostei s-a despărțit de iubitul arab. Ea a dat de înțeles, pentru Fanatik, că separarea ar fi apărut înainte de a se afla public.

„Noi nu mai suntem împreună de ceva timp, doar că nu am semnalizat… Pretendenți am. Am avut întotdeauna. Am învățat să fiu atentă la tot, la oameni. Oamenii sunt foarte falși. Te mint cu zâmbetul pe buze. Ori trebuie să te prefaci că tu crezi tot ce îți spune, ca să vezi unde ajunge, ori trebuie să știi de la început cât poți suporta minciuna pe față’, a mai spus Ella, pentru sursa citată.

Ella Tina: „Nu știu cât e el de serios’
Oricât sunt eu de serioasă, nu știu cât e el de serios. El este arab, mai mic decât mine. E frumos foc și de aici probabil că sunt și eu geloasă… Mai ales când văd că îi dau fetele follow pe Instagram. Au fost perioade când ne-am certat o dată la trei zile. Ne-am reîmpăcat ultima dată undeva prin luna februarie. Mă gândeam aseară dacă acest băiat e cu adevărat potrivit pentru mine.

Nu prea îi place că sunt cunoscută. Eu, în toată viața mea, am fost învățată ca bărbatul să fie pentru mine și eu doar pentru el. Îmi dau seama că realitatea nu e chiar așa. Băieții sunt băieți, până la urmă, a spus, la un moment dat, fosta concurentă de la Puterea dragostei, pentru aceeași sursă.