În ultima perioadă, Dani Oțil pare pus mereu pe șotii, acest lucru văzându-se, mai ales, în emisiunea matinală pe care o prezintă alături de Răzvan Simion, nu puține fiind vedetele care au fost luate în colimator de soțul Gabrielei Prisăcariu.

De departe, cel mai jenant moment cu Dani Oțil a fost anul trecut, când artistul a umilit-o în direct pe Lidia Buble, fosta iubită a colegului său, Răzvan Simion. Atunci, prezentatorul de la Antena 1 a început să se plângă de mirosul puternic din cabină, care pentru el era cam greu de suportat.

”Dani Oțil: Ai fost la noi în cabină, să te schimbi?

Lidia Buble: Da, o să mai fiu câteva săptămâni!

Dani Oțil: Ei, lasă, că ai mai fost. Ahhh! Am vrut să spun o răutate, dar nu o spun… Că la așa nas, doar nu era să vinzi cordeluțe de păr. Ți se potrivește să vinzi parfumuri.

LidiaLidia Buble: Lasă, cu nasul ăsta miros eu hiturile.

Dani Oțil: Te-ai pupat cu ăla la Asia Express?

Lidia Buble: Da, două ore. Si la TV s-au dat doar 2 minute.

Dani Oțil: Cum îl chema?

Lidia Buble: Nu știu!

Dani Oțil: Eh, vezi? Și spuneți că noi bărbații suntem nu știu cum”, a fost dialogul între Dani Oțil și Lidia Buble. Răzvan Simion n-a avut, însă, nicio reacție.

Au trecut câteva luni de atunci, iar Dani Oțil a mai făcut câteva victime printre care Alina Erimia și Sore, iar lista probabil va continua. Ultima persoană care a intrat în vizorul vedetei de la Antena 1 a fost Cristiano Ronaldo.

Dani Oțil face o nouă victimă

Dani Oțil a spus în direct că cel mai probabil, Ronaldo și iubita sa Georgina rezistă împreună doar pentru că fotbalistul este mai mereu plecat, făcând aluzie și la soția sa, Gabriela Prisăcariu.

”Secretul (n.red. relației lui Ronaldo cu Georgina) e că el stă 10 luni plecat. Unii reușesc să reziste cu un Scorpion (n.red. zodia soției sale) și fără să plece de acasă!”, a remarcat Dani Oțil.

Florin Ristei a încercat să schimbe oarecum subiectul, dar nu prea i-a ieșit, căci Dani Oțil a dus discuția în alte emisfere. ”M-ai spart cu Georgina aia!. Numai pe tine te aud vorbind despre el!”, a adăugat Ristei.

”Pe mine și pe toate mămicile din grupurile de mămici. Vezi dacă nu ești și tu în grupurile astea? Amărășteanule!”, a încheiat Dani Oțil.