Dani Oțil s-a confesat în fața fanilor de care se bucură pe rețelele de socializare, astfel că nu s-a sfiit și a vorbit despre cele mai grele momente din viața lui de până acum.

Mai mult decât atât, a povestit cum a fost bătut până la sânge de un grup de băieți! Iată de la ce a pornit totul, de fapt, dar și cum a reușit să scape cu viață prezentatorul TV!

Îl vedem zilnic pe micile ecrane, fiind unul dintre cei mai buni prezentatori TV, mereu cu zâmbetul pe buze! Ei bine, deși nu se sfiește și își expune mereu viața publică, puțini sunt cei care știu cu adevărat momentele de cumpănă prin care a trecut!

Dani Oțil, bătut până la sânge! Prezentatorul TV, scandal de proporții cu o gașcă de băieți

În cadrul unui podcast, Dani Oțil a povestit experiențele pe care le-a înfruntat în urmă cu mai mulți ani, ba chiar de pe băncile școlii. Fără a se fii, prezentatorul TV a spus că a fost victima bullying-ul în liceu, fenomen ce este destul de întâlnit și astăzi, inclusiv pe rețelele de socializare.

Pe atunci a trecut cu greu peste acest moment, astfel că acum se vede nevoit să tragă un semnal de alarmă, fiind de părere că deși este o problemă care persistă în instituțiile de învățământ de mai mulți ani, în continuare nu au fost luate măsuri.

„Pumi, picioare, tot ce-a trebuit. Nu m-am clintit. Știu că mă gândeam la un singur lucru. Unu, dacă cad sau plâng sau urlu după ajutor, eu am pierdut meciul ală. Ei se știu. Sunt puțin mai mari decât mine. Îi deranja, probabil, că eram popular la liceu. N-am căzut, asta i-a deranjat foarte tare pe ăia doi, șefii. De-al dracu, m-am întors în sala de sport să mă uit la meci. (…)”, a povestit Dani Oțil.

Dani Oțil nu a răspuns cu acceași monedă

Ei bine, deși a fost bătut până la sânge, Dani Oțil nu a răspuns cu aceeași monedă! Prezentatorul TV nu a ricoșat și nu și-a chemat întăritoare pentru a-i bate pe cei doi băieți care l-au lovit fără milă.

Ba mai mult decât atât, s-a așezat chiar lângă ei, știind încă din copilărie, când a mai avut parte de un astfel de moment greu, că nu trebuie să se coboare la minte lor și nici să-i întărâte spre un nou conflict.

„M-am pus în sală, la cinci metri de ei. Învățasem un lucru din faza unu a copilăriei mele. Când îi trece ura unui coleg, copil, frate, nu te mai poate bate, că i s-a dus ura. Trebuie să-l bați tu ca să-l repornești. M-am așezat acolo și m-am uitat la tot meciul. Ei se tot întorceau să vadă dacă zic ceva, îi mai ațăț cumva. De atunci, niciodată în Reșița, poate că povestea s-a perpetuat, poate că aia s-au plictisit, dar niciodată, nimeni nu mi-a mai vorbit urât sau să îmi dea cineva o palmă. Eu eram ca un stâlp pe lângă care se trece.” a mai povestit Dani Oțil.