Mihai Petre și Elwira sunt marii câștigători ai competiției Asia Express.

Drumul a fost lung și anevoios, dar cei doi au reușit să câștige suma de 30,000 de euro!

Mihai și Elwira Petre sunt câștigătorii sezonului 4

În finala sezonului 4 al emisiunii Asia Express s-au duelat până la ultima secundă echipele formate din Cuza și Emi și Mihai și Elwira. Nu mulți se așteptau ca aceste două echipe să ajungă până în marea finală, dar iată că surpriza a fost una plăcută. Cele două echipe au parcurs Drumul Împăraților și au învins orice obstacol, dar doar o echipă putea fi câștigătoare și anume Mihai și Elwira Petre.

Ce au declarat Cuza și Emi înainte de marea finală

Cuza și Emi au spus că experiența Asia Express a fost de departe cea mai tare și cea mai palpitantă. Cei doi au fost foate bucuroși că au ajuns până în finală, dar din păcate nu au fost ei marii câștigători. Înainte de începerea ultimei curse pentru marele premiu ei au pornit încrezători și gata să câștige.

„Suntem în finala celei mai tari experiențe din viața noastră. Sunt convins că a fost cea mai tare experiență pentru toți și este în continuare. Cu toții meritam un loc aici.

Acum lăsând orice fairplay, vrăjeală… Hai să ne pupăm undeva. Au ajuns în semifinale trei echipe. Efectiv s-au diferențiat la virgulă. Fiecare a demonstrat în decursul a două luni, tot”, au declarat Cuza și Emi la testimoniale.