Cuza de la Noaptea Târziu pare că au uitat-o definitiv pe Ramona de la Neata cu Răzvan şi Dani. O altă blondă pare că i-a sucit minţile în prezent.

Cuza de la Noaptea Târziu şi actriţa Ilona Brezoianu, co-prezentator la matinalul de weekend al Antenei 1, au fost surprinşi de paparazzii Spynews.ro în tandreţuri la un restaurant din Bucureşti.

După ce au petrecut timpul împreună într-un restaurant de lux din Capitală, Cuza de la Noaptea Târziu și-a luat rămas bun de la Ilona Brezoianu, îmbrățișând-o pasional, după care i-a dat un pupic inocent pe obraz.

Din atitudinea celor doi, se pare că timpul petrecut împreună le-a priit de minune.

Deocamdată, cântărețul nu și-a anunțat fanii despre vreo nouă iubită.

Fostul concurent de la Asia Express nu are prea mult noroc în dragoste. După o relaţie tumultoasă cu Ramona Olaru de la Neata cu Răzvan şi Dani, tânărul părea că şi-a găsit jumătatea. Însă, povestea de dragoste s-a încheiat la fel de repede cum a început.

În cadrul unui interviu acordat echipei Antena Stars după filmările pentru Revelion, finalistul din Asia Express a precizat că este un „bărbat singur”cu zâmbetul pe buze.

„Sunt un bărbat la 30 de ani, singur! Să se sublinieze”, a declarat Cuza, pentru Antena Stars.

Fostul concurent din Asia Express a fost surprins pentru prima dată în compania fostei iubite la începutul lunii noiembrie. Deși era foarte proaspătă, relația părea să evolueze cu pași repezi. Dar nu a fost să fie.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<