Ce riști dacă nu îți schimbi
furnizorul de energie acum!

Ce se întâmplă dacă nu schimbi furnizorul?

In ultimele luni sute de oameni au platit sute de lei in plus la energie pentru ca au ales sa nu isi schimbe furnizorul. Toti stim pe cineva care se plange de cresterea facturii la energie.

Nu trebuie sa ne credeti pe noi, titlurile stirilor din ultimul timp ne arata realitatea:

Toti acesti oameni au crezut ca schimbarea furnizorului nu le va aduce mari beneficia, tocmai din aceasta cauza te sfatuim sa intri acum pe site-ul nostru si vezi cele mai bune oferte.

Nu fii ca vecinul caruia nu ii pasa, el nu stie cati bani pierde in fiecare an!

Avem exemple clare, cu oameni care au ramas uimiti de cat de simplu si rapid au reusit sa primeasca facturi mai mici, prin simplul fapt ca au schimbat furnizorul si au ales o oferta mai ieftina.

Este important să fim la curent cu ofertele din piața dacă vrem să nu pierdem sume de până la 1.000 de lei an de an la factura de curent.

Daca nu esti hotarat in a lua o decizie, te ajutăm gratuit!

Sansele ca factura pe care o platesti acum să fie mai mare sunt sigure, pe piata romaneasca exista peste 60 de furnizori de energie electrica, fiecare avand oferte de pret diferite, esti sigur ca o detii pe cea mai buna?

Intra acum pe comparatorul Economie La Energie, vezi cele mai bune oferte din zona ta si pastreaza acei bani in buzunarul tau!

Cele mai bune oferte de energie, actualizate zilnic.

Zilnic, analizam si actualizam cele mai bune oferte din piata. În acest fel, atunci când introduceți datele necesare în formular, putem oferi imediat o estimare corectă a consumului.

Nu aștepta să vină acele facturi de care toți se tem!

Compară gratuit cele mai bune oferte de energie din piață.

Compară acum!

Ce se întâmplă cu facturile în perioada Noiembrie 2021 - Martie 2022?

Beneficiem de compensări din partea statului in perioada Noiembrie 2021 - Martie 2022, dar prețul crescut al energiei electrice și al gazelor nu va scădea semnificativ.

Deci, din aprilie cel mai probabil, vom vorbi din nou despre costuri uriașe la facturi, prin urmare cea mai buna acțiune este aceea de a fii informat și a-ți alege furnizorul ce are cea mai competitiva oferta astfel incat anul viitor sa nu aveți surprize la facturi.

Calculeaza-ți compensarea la factură.

E atat de simplu!

Calculator compensare

Care sunt avantajele utilizării comparatorului Economie La Energie pentru alegerea unui furnizor de energie electrică ?

Schimbarea furnizorului de energie electrică nu înseamnă întreruperea temporară a curentului pe perioada tranziției contractului. Doar economie la factură!

De unde știu că ofertele sunt potrivite pentru mine?

Pentru a vă afișa cele mai bune oferte, ne bazăm pe 3 variabile principale:

Zilnic, analizam si compilam cele mai bune oferte din piata. În acest fel, atunci când

Obține consultanță gratuită în alegerea celei mai bune oferte de energie!

Vreau consultanță!

Utima actualizare: 05.02.2023