Veste tragică peste România. Marele actor Alexandru Arșinel a plecat dintre noi la vârsta de 83 de ani, după o lungă suferință! Avem primele imagini cu fiul său, distrus de durere, la spitalul unde tatăl lui și-a dat ultima suflare.

Lumea teatrului românesc a mai pierdut o mare legendă, asta pentru că Alexandru Arșinel a plecat dintre noi la vârsta de 83 de ani, după o lungă suferință cu boala. Vestea că actorul a murit a picat ca un trăsnet pentru toată lumea, dar mai ales pentru familia acestuia, cea care a fost alături de Alexandru Arșinel până în ultimele clipe de viață.

Cristian Arșinel, unul dintre cei doi fii ai marelui actor, a fost surprins la spitalul unde tatăl său a decedat, după doar câteva minute de la aflarea veştii tragice. Bărbatul e răspus de durere și se poate observa și din imagini că vestea a venit ca un șoc.

Cu toate că avea probleme de sănătate grave și în ultima perioadă a ajuns de mai multe ori la spital, familia lui Alexandru Arșinel a fost optimistă și a sperat până în ultima clipă că actorul își va reveni.