În mediul online au apărut mai multe zvonuri despre un posibil deces al Veronicăi Stegaru.

Vulpița și Viorel au cunoscut un succes răsunător în mediul online, după ce au apărut în nenumărate rânduri în emisiunea Mirelei Vaida. Cei doi soți din comuna Blăgești au reușit să adune o comunitate impresionantă pe rețelele de socializare, după ce și-au spus povestea în fața micilor ecrane.

Recent, însă, pe Internet a început să circule vestea că Veronica Stegaru a murit, lucru care a creat multă zarvă printre urmăritorii femeii.

Vulpiței nu i-a venit să creadă atunci când a văzut pe Internet mai multe postări cu fotografia ei, în dreptul căreia stătea o imagine cu o lumânare aprinsă.

Soția lui Viorel Stegaru a înmărmurit de-a dreptul, căci în mediul online a apărut recent vestea că a murit. Deranjată de toate zvonurile despre ea, Vulpița a avut o reacție tranșantă pe contul ei de Instragram: „Nu mai scrieți prostii!”, a fost comentariul făcut de femeia din Blăgești, pe rețelele de socializare.

Vulpița și Viorel au suferit o transformare colosală de când au apărut la TV. Cei doi soți s-au întors din nou în comuna natală și și-au reluat viața de familie. Deși nu au mai fost contactați pentru a apărea pe micile ecrane, Veronica și tatăl copiilor ei se bucură încă de celebritate, căci au strâns o adevărată comunitate în mediul online, care îi urmărește cu sufletul la gură.